Kelly Nitert | Over mij
15289
page,page-id-15289,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
about02

Hoi, ik ben Kelly,
Fotografe & grafisch vormgeefster.

Ik ben 26 jaar en zoals je misschien al hebt gemerkt van alle markten thuis. Vroeger hield ik er al van om creatief bezig te zijn en dat doe ik nu nog steeds erg graag. Ik heb dan ook de opleiding grafisch vormgeven succesvol afgerond en ook de diploma van de opleiding Kunst & Techniek zit in m’n zak. Tijdens mijn laatste studie is de voorliefde voor 2D animatie ontstaan. Dit combineer ik graag met illustratief werk.  

Naast het vormgeven houd ik me ook graag bezig met fotografie. Het allerleukste om te fotograferen vind ik de natuur en mensen. Ik combineer deze twee dingen dan ook graag met elkaar. Ondanks dat niet iedereen even graag op de foto gaat, probeer ik ze toch op hun gemak te laten voelen. Zo komen de foto’s namelijk veel natuurlijker over.

Wat ik doe

Fotografie

Ik maak het liefst spontane foto’s. Foto’s waarbij ik ongemerkt vast kan leggen hoe iemand echt is. Daarom fotografeer ik niet in een studio, maar op verschillende locaties naar keuze in heel Twente!

Logo & Huisstijl

Een logo is vaak de eerste kennismaking van uw (potentiële) klant met uw bedrijf. Een goede sterke huisstijl zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt, interesse wekt en de gewenste uitstraling weergeeft. Ik zorg voor een uniek en professionele huisstijl die perfect aansluit bij uw bedrijf

Grafisch ontwerp

Naast logo’s en huisstijlen maak ik ook ontwerpen voor andere uiteenlopende opdrachten. Hierbij kunt u denken aan posters, flyers, advertenties en brochures, maar ook aan simpele animaties. Ook regel ik de opdruk voor al uw relatiegeschenken.

Webdesign

Een nieuwe website of een restyling van uw bestaande website nodig? Dan bent u aan het juiste adres. Samen met een programmeur zorg ik ervoor dat vorm, functionaliteit en techniek samen komen tot een hoogwaardig webdesign dat werkt.

Testimonials van klanten